WE DELEN HET ENTHOUSIASME VOOR DE HOEF

Inschrijven nieuwe leerling

Voordat uw kind de leeftijd van 4 jaar bereikt, wordt van u als ouders verwacht dat u zich gaat oriënteren op een geschikte basisschool. In de gemeente Waalwijk kunnen kinderen vanaf 3 jaar aangemeld worden op een basisschool naar keuze. Wanneer u belangstelling heeft voor OBS De Hoef & Hugo of uw kind direct op onze school wilt aanmelden, dan kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met de directie. Na het gesprek en de rondleiding kunt u besluiten of u uw kind op onze school wilt inschrijven. U ontvangt daarvoor een aanmeld- en inschrijfformulier. Het ingevulde formulier kan bij de directie worden afgegeven.

Altijd voor vragen bereikbaar

U kunt altijd vrijblijvend een rondleiding aanvragen. Ook voor specifieke vragen kunt u bij ons terecht. Bel 0416 56 16 00 of maak gebruik van onderstaand reactieformulier. Lotte van de Wiel (directeur) geeft u graag een rondleiding en vertelt u alles over OBS De Hoef & Hugo en hoe er op school gewerkt wordt.

Reactieformulier

Toelatingsbeleid

Iedereen is welkom op een openbare school en zeker op een school van stichting Bravoo. Wij onderschrijven het grondbeginsel van openbaar onderwijs en dragen dit ook uit. We hanteren daarom een zorgvuldige procedure van aanname en inschrijving conform het toelatingsbeleid stichting Bravoo.